Aksi Entertainer Keyboardis Reggae Tegal

Kadang... Enyong ora nyangka bisa dolanan keyboard, apa maning menguasai beberapa lagu klasik. Contone: Fur Elize (L.V. Beethoven), Turkish March (W.A. Mozart), Invention No. 8 (J.S. Bach), Entertainer (Scot Joplin), de el el... Saiki lagi nyoba mensukuri ben ilmune nambah terus lan ora pethakilan maning. Malah, saiki nyoba dadi uwong sing ora pelit nganggo cara mbagi - mbagi ilmu (walaupun kadang ana ilmu sing ora tak sebarna, He...66X). Tapi, kue mau jarene bertahap... Muga - muga bae, dalam waktu dekat aku bisa nerapna ilmu ikhlas... Ben uripku bisa berkah. Amien...66X. Nah... Foto kiye tak unggah ggo ngelingna masa gemiyene aku nalikane esih enom. Kangen, base camp Bank BCA, Bunderan GBN, Alun-Alun Slawi, Rumah Dinas Bupati Tegal, Slawi Wetan (Posong). Kangen melek bengi nganti ora turu padahal esuke kerja. Bahkan pernah hampir ora melu Sholat Ied Fitri karena nongkrong nganti esuk. Ngopi, nongkrong, ngobrol cita - cita, strategi, gluwean, bahkan turu neng trotoar...

Postingan terkait:

3 Tanggapan untuk "Aksi Entertainer Keyboardis Reggae Tegal"

  1. kelingan enyonge sung....
    kapan yah perfom maning um ??

    ReplyDelete
  2. Iya, yah...
    Wis sue ora pada ngejam bareng...
    Gagian, owh... Golet even... Ne ora ana, brarti gawe event.
    He...66X.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Silahkan menulis komentar untuk kebaikan anda, saya, dan orang lain...