Selasa, 01 Juli 2014

Lirik dan Akord Galawi (Lagu Tegalan)

Intro:

Galawi... Galawi...
Kabupaten tegal, ibukotane Slawi
Galawi... Galawi...
Warureja ngantikan Margasari..
Galawi... Galawi...
Darat laut, gunung kabeh nduweni
Buruh... Tani... Nelayan...
Pengusaha... Seniman...
Pegawai Sipil Angkatan...
Galawi... Galawi...

Musik

Reff:
Jerone banyu ning Waduk Cacaban
Teteg anteng sabar dadi cekelan
Gemrenjenge kali sing pegunungan
Kenteng ora ngresulahan...
Lingak-linguk sadawane Galawi
Kiwe tengen toko ning pinggir gili
Pompa cor wesi ngantikan konfeksi
Warung sate Tahu Aci...
Galawi... Galawi... Pancene mbetahi
Galawi... Galawi... Pancene ngangeni

Galawi... Galawi...
Kabupaten Tegal, Ibukotane Slawi
Galawi... Galawi...
Warureja ngantikan Margasari...
Galawi... Galawi...
Darat laut gunung kabeh nduweni
Buruh... Tani... Nelayan
Pengusaha... Seniman...
Pelajar... Santri... Pondokan...
Galawi... Galawi...

Musik

Reff:
Jerone banyu ning Waduk Cacaban
Teteg anteng sabar dadi cekelan
Gemrenjenge kali sing pegunungan
Kenteng ora ngresulahan...
Purwahamba pancen indah pantaine
Adus banyu panas Guci enggone
Kabupaten Tegal langka tunggale
Tentrem ayem rakyate...
Galawi... Galawi... Pancene mbetahi
Galawi... Galawi... Pancene ngangeni

Galawi... Galawi...
Kabupaten Tegal, Ibukotane Slawi
Galawi... galawi...
Bumijawa ngantikan Dukuhturi...
Galawi... Galawi...
Darat, laut, gunung kabeh nduweni
Buruh... Tani... Nelayan...
Pengusaha... Seniman...
Pegawai Sipil... Angkatan...
Galawi... Galawi...

Ending

NB: Lagu ini diciptakan oleh Mas Imam Joend (Seniman Musik Tegal) dan dipopulerkan oleh Bapak Agus Riyanto (mantan Bupati Tegal).

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

Silahkan menulis komentar untuk kebaikan anda, saya, dan orang lain...